Bröllopsmusik Trubadur Coverband DJ

Google+

Information

Shame är ett band som älskar människor!


Vissa kallar oss coverband, andra kallar oss bröllopsband, modernt dansband, liveband och en massa annat... Själva kallar vi oss partyband, eller bara band. Musiken vi spelar skulle man kunna kalla bröllopsmusik, festmusik, covermusik, covers, partymusik eller varför inte bara musik...:) -Titeln är inte så viktig för oss, utan att publiken gillar det vi gör! 

Vi har väldigt bred repertoar och kör det mesta från 50-60tal, country och smäcktande ballader till riktigt afterskii-röj! Vi kan spela dansant, men kan också bli väldigt, väldigt stökiga, när tillfälle ges.....Bröllopsmusik?

Vi älskar party och ser det som en utmaning att tända vår publik, oavsätt om ni gillar att dansa pardans eller discodans, -på golvet eller på borden!

Shame spelar på arrangemang som restauranger, pubar, kryssningsfartyg, företagsfester, dansklubbar, event, bröllop o s v i hela Sverige, samt en hel del utomlands. 

Just bröllop har vi enormt stor erfarenhet av och tycker det är fantastiskt kul! Fra Bornholm, København, Österlen, Skåne, Blekinge, Kalmar, Öland och halland i söder, till Haparanda i norr. Norge, Danmark, Bornholm eller köpenhamn? -Vi kommer gärna! Vi älskar den blandade publik som man finner på bröllop, bröllopsfester, privata fester och företagsfester!

Vi får ofta frågor om framträdanden även på vigseln. Vi har dock begränsade möjligheter att medverka under själva giftermålet p g a tidsbrist. Allt ska vara färdigställt i den lokal där bröllopsfesten ska hållas innan gästerna anländer och det kan vara svårt att hinna med både kyrka/vigsellokal och festlokal. Detta är såklart olika från fall till fall och beror på vart vi spelat kvällen innan, vart vi är på väg efter ert bröllop, men också hur långt det är mellan kyrka/vigselplats och festlokalen. Fråga oss om ni är intresserade! Bröllopsmusiken, musiken till festen, är dock biten vi valt att fokusera på. 

Alltså, ska ni gifta er? -Kontakta Shame!!!

Musik, musik och musik igen....-Det är livet!

-Glöm inte att tuta och vinka på oss när ni ser den pärlemorödmetallicfärgade bussen!


Vi ses!!! :)


/Shame

Dansbandskampen 2009

exposite.se webbdesign och it konsult